ΚαρνέΖΕΙΣ, εσύ τον οδηγείς!

Η αποχώρηση του Αλέξη Τζόρβα για το εξωτερικό... λύτρωσε πολλούς στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπρεπε να βρει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του τερματοφύλακα, χωρίς ωστόσο να έχει την πολυτέλεια να ξοδέψει χρήματα για να τον βρει.

Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν μια από τις τρεις επιλογές, αλλά για πολλούς καμένο χαρτί μετά το γκολ που δέχθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ...

Κι,

όμως το τριφύλλι είχε την ευτυχία μέσα από μια σειρά γεγονότων να βγάλει... άσο από το μανίκι. Ο Στέφανο Καπίνο σε ηλικία μόλις 17 ετών αποδεικνύει ότι αποτελεί έναν ταλαντούχο και ικανότατο τερματοφύλακα - κληρονομιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επιστροφή, όμως, του Ορέστη Καρνέζη, είναι "εκκωφαντική".

Κάθισε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και κράτησε το μηδέν. Το ίδιο έκανε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου λίγο έλειψε να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή.

Στα Γιάννενα, όμως, απέδειξε ότι οι προηγούμενες εμφανίσεις του δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Οτι δεν είναι περαστικός, αλλά αποφασισμένος να μείνει κάτω από τα δοκάρια ως το τέλος της σεζόν.

Η τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες τού ανήκει σε ποσοστό 50% (το άλλο μισό στον Κλέιτον).

Και συν τοις άλλοις, τυχαίο ή όχι, ο Καρνέζης χτίζει ένα ρεκόρ. Δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανένα παιχνίδι, τη στιγμή που ο Καπίνο είχε μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του στα 10 από τα 11 ματς στα οποία υπερασπίστηκε την εστία του τριφυλλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα