Καρνέζης: Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι

21:14 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Ορέστης Καρνέζης πήρε την ευκαιρία από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και επέστρεψε βασικός κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μετά την... ολιγόλεπτη συμμετοχή που είχε στο ματς της 3ης αγωνιστικής

με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο γκολκίπερ των πρασίνων τόνισε πως "τα ματς είναι συνεχόμενα και οφείλουμε όλοι μας να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι".

"Με βοήθησε το γεγονός ότι αγωνίστηκα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς παίκτες, τα ματς είναι συνεχόμενα και οφείλουμε όλοι μας να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ανταποκριθούμε", είπε ο Καρνέζης αναφορικά με την συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα.

Σχετικά με το παιχνίδι με την Κέρκυρα, είπε: "Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, από τη στιγμή όμως που το πρόγραμμα είναι τόσο βεβαρημένο, σημασία έχει η κατάκτηση των βαθμών. Μέσα σε δέκα μέρες θα δώσουμε τέσσερα παιχνίδια. Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο, αλλά ως μεγάλη ομάδα, οφείλουμε να ανταποκριθούμε".

Σχολιάζοντας τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο που ακολουθεί τόνισε: "Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και πρέπει να συγκεντρωθούμε άμεσα στο συγκεκριμένο ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα