Καταγγέλει την Ξάνθη και πάει Αράντ ο Μάρα

Ο Μπόγκνταν Μάρα με δηλώσεις του σε ρουμάνικη ιστοσελίδα προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Skoda Ξάνθη, όχι με τόσο καλό τρόπο (καταγγελία σύμβασης) και την έλευσή του στην ομάδα της πατρίδας του, Αράντ, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει!

Το ρεπορτάζ της ρουμάνικης ιστοσελίδας "adevarul.ro" αναφέρει πως ο Μάρα ετοιμάζεται να καταγγείλει τη συνεργασία του με την ακριτική ομάδα, καθώς είναι δυστυχισμένος

και κουρασμένος με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ξάνθη.

"Νοιώθω πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης και θεωρώ πως μπορώ να παίξω ακόμα καλά, χωρίς να φοβάμαι μια νέα πρόκληση. Ο πρόεδρος και ο προπονητής της Αράντ είναι φίλοι μου και έχω ήδη αποδεχτεί την προσφορά τους. Είμαι πεπεισμένος ότι θα νοιώθω υπέροχα εκεί..." τόνισε ο Μάρα, ο οποίος αποχαιρετά την Ξάνθη έχοντας στο ενεργητικό του μόλις 4 συμμετοχές χωρίς να καταφέρει να αγωνιστεί σε ολόκληρο 90λεπτο.

Η επιστροφή του Μάρα στην Ξάνθη αναμένεται με ενδιαφέρον με τον έμπειρο μέσο να δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει στην Α' κατηγορία του Ρουμάνικου πρωταθλήματος, αλλά η μοναδική προσφορά που έχει είναι από από την Αράντ που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία.


Keywords
Τυχαία Θέματα