Καταθέτει προσφυγή ο Λεονάρντο

Ετοιμος να καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο Λεονάρντο, για τον οποίο κυκλοφορούν έντονες φήμες πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει ανεπίσημο ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η κατάσταση στην ΑΕΚ γίνεται χειρότερη ημέρα με την ημέρα καθώς οι ποδοσφαιριστές

αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο. Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα με τους Μπερνς, Γκέντσογλου και Καράμπελα να γνωστοποιούν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τον Δικέφαλο.

Στη λίστα, που όλο και μεγαλώνει προστέθηκε το όνομα του Λεονάρντο, οι οποίο βρίσκεται σε διαδικασία προσφυγής, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως την έχει καταθέσει ήδη. Αν δεν έχει γίνει πάντως, είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Ο Λεονάρντο είχε ξεκαθαρίσει πως δεν αντέχει την τραγική οικονομική κατάσταση στην Ενωση και εδώ και μέρες έχει εκμυστηρευτεί στους κοντινούς του ανθρώπους πως είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή.

Στο μεταξύ, η πιθανότητα να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να καραδοκούν, αλλά τους ερυθρολεύκους να είναι σε θέση ισχύος λόγω οικονομικών.

Η ομάδα του Πειραιά πάντως έχει ξεκαθαρίσει με επίσημη θέση της πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Λεονάρντο όσο είναι ποδοσφαιριστής της Ενωσης, ωστόσο αν μείνει ελεύθερος... Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα