Κατσουράνηςς: Να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πάρουμε τον τίτλο

17:49 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

"Η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος". Με τα παραπάνω λόγια ο Κώστας Κατσουράνης έδωσε το στίγμα του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος που βρίσκει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο διεθνής μέσος χαρακτήρισε... πανδύσκολο το παιχνίδι με τα "καναρίνια", εξαιτίας και των απουσιών (Κουίνσι, Ρούντολφ) που προέκυψαν, ενώ αναφέρθηκε και στα

διοικητικά προβλήματα, τονίζοντας πως πρέπει να δοθεί άμεσα λύση, αν και όπως είπε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, πρέπει να κοιτάξουν τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο.

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στo Novasports...

Για το τι θέλει να αφήσει πίσω του στο 2011: Τι θέλω να αφήσω πίσω... Νομίζω ότι ο αποκλεισμός μας από την Ευρώπη είναι σίγουρα η χειρότερη μας στιγμή, αλλά έχουμε φιλοδοξίες, ξεκινά μια καινούργια χρονιά, η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για τη δήλωση του ότι θα "τρίβετε τα μάτια σας με την ομάδα": Πίστευα πάρα πολύ στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και σε όλους όσοι δουλεύουν σε αυτή την ομάδα. Οι καινούργιοι παίκτες δεν είχαν προλάβει να προσαρμοστούν στην ομάδα και πίστευα ότι με την καθημερινή δουλειά θα γινόντουσαν τα πράγματα πολύ καλύτερα, όπως και έγιναν...Γιατί έχουμε καλό υλικό, καλούς ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσωπικότητα και ήλπιζα ότι η ομάδα θα δέσει πολύ σύντομα, θα παίζει ο ένας για τον άλλον και θα αποδώσουμε και καλό ποδόσφαιρο, γιατί έχουμε πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές.

Για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα: Σίγουρα ότι είμαστε όλοι μαζί, μια οικογένεια, είναι έργο του προπονητή. Και η καθημερινή δουλειά που γίνεται... Κάνουμε καλή προπόνηση, αυτό είναι πολύ σημαντικό και αυτό ήταν ένας από τους λόγους που πίστευα ότι η ομάδα θα πάει καλά. Σίγουρα ο προπονητής παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την ομάδα.

Για το μέλλον του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα: Είναι θέμα αντίληψης. Ο καθένας πως αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο. Όπως εμείς απομακρύναμε τον κόσμο, γιατί δεν του άρεσε αυτό που έβλεπε στην αρχή της σεζόν με τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη... Είχα πει τότε, ότι θα τον ξαναφέρουμε τον κόσμο πίσω. Τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε, δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον φέρουμε, όμως θα προσπαθήσουμε. Νομίζω ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, παρόλα τα διοικητικά προβλήματα που είναι πολύ σοβαρά και όσο περνάει ο χρόνος, δυστυχώς θα υπάρχουν επιπτώσεις στην ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Και νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει. ’μεσα... Από εκεί και πέρα, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας... Τίποτα άλλο. Μέσα στο γήπεδο και να δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος για τη μάχη της κορυφής. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή δυο ομάδες καλές, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και εγώ νομίζω ότι το πρωτάθλημα κάθε αγωνιστική που περνάει θα κρύβει παγί

Keywords
Τυχαία Θέματα