Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League

Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Μέτριο το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, κυρίως στο δεύτερο μέρος, αφού δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις για γκολ. Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις είχαν οι αρκάδες για να πάρουν την νίκη,

αλλά ο Γκαλίνοβιτς κράτησε το 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά την αναμέτρηση και είχαν την υπεροχή στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Οι παίκτες του Τσιώλη κυκλοφορούσαν πολύ καλά την μπάλα και απείλησαν δύο φορές την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Στο 8' και στο 13', ο Τσαμπούρης δοκίμασε με μακρινά σουτ να ανοίξει το σκορ για τον Αστέρα, αλλά ο κροάτης γκολκίπερ της Κέρκυρας αντέδρασε θετικά και στις δύο περιπτώσεις.

Μετά το 15', η ομάδα του Γκράθια ισορρόπησε την αναμέτρηση και με όπλο τις στημένες φάσεις και την αριστερή της πτέρυγα (Σακελλαρίου - Αγρίτης), δημιούργησε φάσεις στην εστία του Χακόμπο.

Στο 16', η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς την εστία, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γραμμόζη, αλλά ο Χακόμπο έδιωξε με δυσκολία. Μετά από 10 λεπτά και πάλι μετά από κόρνερ του Γραμμόζη, ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά αστόχησε.

Η τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος έγινε στο 36', όταν μετά από γύρισμα του Μπρέσκα, ο Ράγιο έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, αλλά ο Γκαλίνοβιτς ήταν ξανά σε ετοιμότητα και παραχώρησε κόρνερ.

Κακός ήταν ο ρυθμός στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή και μοιραία να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι ότι η πρώτη καλή φάση του δεύτερου ημιχρόνου έγινε στο 69', όταν ο Καλαντζής βρήκε ωραία τον Αγρίτη μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του επιθετικού των νησιωτών πέρασε ψηλά άουτ.

Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα για την νίκη και έφτασαν πολύ κοντά στο 82', όταν ο Μαϊστόροβιτς βρήκε πολύ ωραία τον Αγρίτη στην μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν αδύναμο και ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε εύκολα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι αρκάδες έχασαν πολύ καλή ευκαιρία για να φύγουν από την Κέρκυρα με την νίκη, όταν μετά από κεφαλιά-πάσα του Χούλι, η μπάλα έφτασε στον Σολάκη, που βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς, αλλά ο κροάτης κράτησε το μηδέν για την εστία του. Το 0-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με την Κέρκυρα και τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνουν από έναν βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα