Γουίντας: Ηθελα να αυτοκτονήσω

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Χαλ, Ντιν Γουίντας αποκάλυψε ότι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Ο 42χρονος πλέον Γουίντας αποκάλυψε ότι πάσχει από κατάθλιψη και ότι είναι εθισμένος στο αλκοόλ:

"Κάθε μέρα από τότε που σταμάτησα να παίζω έκλαιγα. Ένιωθα ένα κενό που δεν ήξερα πως θα γεμίσω. Πριν μια εβδομάδα έφτασα στο ναδίρ και αποφάσισα να βάλω ένα τέλος. Πήρα υπερβολική δόση και όταν είδα πως δεν λειτούργησε, προσπάθησα να κρεμαστώ. Ένιωσα μόνος και πως δεν

είχα λόγο για να ζω. Πρέπει να τα βρω με τον εαυτό μου και γι’ αυτό επέλεξα να μιλήσω. Είναι ένα κομμάτι της διαδικασίας της θεραπείας", τόνισε ο Γουίντας και συνέχισε:

"Ο κόσμος νομίζει πως είμαι ο δυνατός άνδρας που μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα, αλλά δεν ντρέπομαι να ομολογήσω πως ήθελα να αυτοκτονήσω. Ξέρω πως ήμουν ανόητος, αλλά δεν μπορούσα να ξεπεράσω την κατάθλιψη και θεωρούσα τον εαυτό μου ξοφλημένο".

Κλείνοντας, ο Γουίντας τόνισε πως είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή, μόλις σταματήσουν να παίζουν:

"Δεν είμαι μόνο εγώ που νιώθει έτσι. Χιλιάδες άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν τα ίδια συναισθήματα μετά το τέλος της καριέρας τους. Αποφάσισα να βγω δημόσια και να πω πως θέλω βοήθεια", τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα