Κλέιτον: Πάμε για νίκη στο Καραϊσκάκη

Αισιοδοξία για νίκη και τρίποντο επικρατεί στην Παιανία για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει χαμηλούς τόνους, αλλά ο Σίλβα Κλέιτον έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Τριφυλλιού και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός,

που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πάει στο Φάληρο με στόχο τη νίκη.

Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει βρει υπό τις οδηγίες του Φερέιρα ενεργό ρόλο στην 11άδα του Παναθηναϊκού και η ψυχολογία του είναι στα ύψη. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους συμπαίκτες του, καθώς οι πράσινοι προέρχονται από διαδοχικές νίκες, που συνοδεύτηκαν από πολύ καλές εμφανίσεις.

Η αισιοδοξία του Κλέιτον αντλείται τόσο από την εξαιρετική ψυχολογία, που επικρατεί στα αποδυτήρια, όσο και από το ομαδικό πνεύμα, αλλά και τον ρυθμό, που έχει βρει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

"Θα πάμε στο "Καραϊσκάκη" για να κερδίσουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Βρισκόμαστε στη καλύτερη δυνατή ψυχολογία, έχουμε ομαδικό πνεύμα και ο ρυθμός μας είναι πολύ καλός. Θα τα δώσουμε όλα, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε", είπε στη Real News ο βραζιλιάνος και πρόσθεσε.

"Θα δώσουμε το 1.000% των δυνατοτήτων μας, ώστε να τους νικήσουμε εκεί και να αυξήσουμε τη διαφορά. Έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εξάλλου, γι’ αυτό παίζουμε. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα