Κοντά στον Λεάλ ο ΠΑΟΚ

Στον αγώνα του πρώτου γύρου Εργοτέλης-ΠΑΟΚ, ο Λεάλ ήταν ο παίκτης που άλλαξε άρδην την εικόνα της αναμέτρησης υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ στη πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα. Την περασμένη Κυριακή, όποτε είχε τη μπάλα στα πόδια του σήμανε συναγερμό στην άμυνα του Δικεφάλου, αλλά ήταν αναποτελεσματικός κι έτσι ο Δικέφαλος γλίτωσε τα χειρότερα. Ως εκ τούτου, στον ΠΑΟΚ

δεν έχουν αμφιβολία ότι ο Λεάλ είναι ο παίκτης που χρειάζονται.

Σημερινά (20/01) δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τον Ουρουγουανό επιθετικό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να έχει ήδη συζητήσει με τον Εργοτέλη, με απώτερο σκοπό την αγορά του αθλητή.

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Λεάλ λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, αλλά στον ΠΑΟΚ θέλουν από τώρα τον Ουρουγουανό επιθετικό. Ο Λάσλο Μπόλονι έχει εκφραστεί θετικά για τον Λεάλ, εκτιμά ότι ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας και ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως για την άμεση απόκτηση του παίκτη.

Ο δε Ουρουγουανός δεν έχει κρύψει την επιθυμία μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη, συνεπώς όλα θα εξαρτηθούν στο κατά πόσο θα τα βρουν (ΠΑΟΚ και Εργοτέλης) στο ποσό, για να γίνει το deal.

Keywords
Τυχαία Θέματα