Στηρίζει Τόρες ο Βίλας Μπόας

Μπορεί ο Φερνάντο Τόρες να έχει... τσακωθεί με τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο ο προπονητής του στην Τσέλσι, Αντρες Βίλας Μπόας εξακολουθεί να τον στηρίζει, τονίζοντας πως βοηθά σε άλλους τομείς του παιχνιδιού.

"Προβληματίζονται όλοι από τα στατιστικά του στο σκοράρισμα, όμως βοηθά πάρα πολύ σε άλλους τομείς την ομάδα. Είναι ένας φορ που διψά για γκολ και του αρέσει να παίζει στην περιοχή.

Δημιουργεί πολλές φάσεις και έχει καλά τρεξίματα. Όσο προσφέρει τόσα στην ομάδα δεν με ενδιαφέρουν τα γκολ που δεν πετυχαίνει και η κριτική που του ασκείται", είπε χαρακτηριστικά ο πορτογάλος, για να τοποθετηθεί στη συνέχεια πάνω στην άποψη που είχε διατυπώσει ο Κάρλος Αντσελότι (σ.σ.: "ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντρογκμπά από το Στάμφορντ Μπριτζ θα έκανε καλό στον Τόρες").

Ο Βίλας Μπόας ήταν κατηγορηματικός: "Θα ήταν άδικο να πιστέψουμε ότι ένας παίκτης της ποιότητας και της προσωπικότητας του Τόρες επηρεάζεται από την απόδοση ενός συμπαίκτη του που συναγωνίζονται για την ίδια θέση. Θα είχαμε να κάνουμε με κάποιον ψυχολογικά αδύναμο και δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα