Κόουλμαν: Το ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζει με Μίκι Μάους

Στους πρώτους μήνες της θητείας του στον πάγκο της ΑΕΛ, ο Κρις Κόουλμαν δηλώνει ξαφνιασμένος απ` όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόουλμαν στη "Θεσσαλία Τηλεόραση":

Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου:

"Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους νομίζω πως αυτή είναι μια νέα κατάσταση. Ειδικά όμως για μένα που προέρχομαι από μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο και η ομοσπονδία του, είναι πολύ οργανωμένο.

Εκεί οι αποφάσεις παίρνονται γρήγορα, οι τιμωρίες για τους παραβάτες είναι άμεσες, όπως πρέπει να είναι. Είμαι ξαφνιασμένος από όλα αυτά, όχι γιατί δεν ανεβήκαμε ως ομάδα στη Super League, αλλά από την όλη κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Ελληνική ομοσπονδία και η Super League δημιούργησαν όλο αυτό τι κακό γιατί άργησαν να αποφασίσουν. Είμαι πάρα πολύ οργισμένος, ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα δεν μπορούσαμε όλοι στην ομάδα να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Είναι πολύ δύσκολο ως προπονητής να χτίσεις, να προετοιμάσεις την ομάδα όταν δεν έχεις έναν στόχο.

Ο στόχος ήταν και μετά δεν ήταν η Super League, ήταν και μετά δεν ήταν η Football League, δεν ξέραμε! Αυτό ήταν εξοργιστικό… Στην Αγγλία έχουμε μια έκφραση:

Keywords
Τυχαία Θέματα