Κωστέ, σύνελθε...

09:59 1/2/2012 - Πηγή: Sport.gr

Το να κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα και να κάνει περίπατο στην έδρα σου, μια ομάδα που παραδοσιακά χάνει μακριά από την Θεσσαλονίκη από την στιγμή που θα μπει στο αεροπλάνο, είναι κάτι περισσότερο από τραγικό και δείχνει και την κατάντια και τον ξεπεσμό και την αγωνιστική ξεφτύλα της ΑΕΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στο DNA του ΠΑΟΚ υπάρχει το εξής: Κερδίζω στην Τούμπα όλους τους μικρούς και Β«χτυπάωΒ» όσο μπορώ τους μεγάλους. Εκτός έδρας πηγαίνω για να μην χάσω και αν μου βγει να κερδίσω κιόλας, και όταν παίξω στην Αθήνα με έναν από τους τρεις μεγάλους έχω στο μυαλό μου να μην ξεφτιλιστώ..

Με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης (τα δυο πρωταθλήματα και μερικές μετρημένες στα δάκτυλα των χεριών καλές χρονιές) ο ΠΑΟΚ έχει αυτό το πλάνο στο μυαλό του και τις περισσότερες φορές καταφέρνει να βγει τέταρτος.

Πως λοιπόν η συγκεκριμένη ομάδα (που αν δεν ήταν ομάδα Θεσσαλονίκης αλλά μια επαρχιακή και δεν είχε τόσο πολύ κόσμο θα ήταν μια δεύτερη Λάρισα) μπορεί να έρχεται στο ΟΑΚΑ και να κάνει κυριολεκτικά πλακά στην ΑΕΚ με το σκορ να μπορούσε εύκολα να είναι 0-3 ή και 0-4;

Αξίζουν πολλά μπράβο στον Λάζλο Μπολονι για τον τρόπο που κατέβασε τον ΠΑΟΚ στο Β«ντέρμπυΒ»( ντέρμπυ λόγω οπαδών και όχι σύκριση ιστορίας) των δικεφάλων. Κέρδισε το κέντρο, δεν άφησε την ΑΕΚ να του κάνει φάση και στις κόντρες ήταν πολύ-πολύ επικίνδυνος. Δεν θέλω να σταθώ καθόλου στην διαιτησία επειδή δεν έκρινε τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος της Ένωσης, άξιζε την νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο και όπως κάθε ΑΕΚτζης οφείλει να κάνει πρέπει να του δώσει συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα που πηρέ και να μην ασχολείται καθόλου με το πέναλτι στον Λυμπερόπουλο στο 15’.. Η ΑΕΚ δεν άξιζε ούτε το Β«ΧΒ» και ούτε καν να χάσει μόνο με 0-1.

Το πρόβλημα της ΑΕΚ χθες ήταν πάλι ο απίστευτα ντεφορμαρισμένος Κωστένογλου. Καταρχάς να πω ότι για τον Κωστένογλου έχω καλή άποψη. Όχι τόσο από το πρώτο πέρασμα του στην ΑΕΚ αλλά περισσότερο από την δουλεία που έκανε στον Αστέρα Τρίπολης και την προσπάθεια που έκανε στην Λάρισα για να παραμείνει στην κατηγορία πέρσι.

Τι γίνεται όμως με τον Κωστε τον τελευταίο καιρό; Γιατί εκεί που ήρθε και έστρωσε την ΑΕΚ αγωνιστικά τώρα η ομάδα παραπαίει μην μπορώντας να κερδίσει στην έδρα της την Δόξα και την Ξανθή ενώ έχασε με τόσο εύκολο τρόπο από τον ΠΑΟΚ;

Ο Κωστενογλου τον τελευταίο καιρό έχει μπει σε ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Μπροστά στους παίκτες ισχυρίζεται ότι είναι μαζί τους, συμμετέχοντας σε κάθε κίνηση διαμαρτυρίας που κάνουν εκείνοι ενώ παράλληλα παίρνει γραμμή από την διοίκηση για την χρησιμοποίηση ή μη ποδοσφαιριστών (βλέπε Καράμπελα και Dimi). Προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες στην ουσία όμως χάνει το παιχνίδι, αποσπάται από την δουλειά του και με τον τρόπο αυτό έχει χάσει σίγουρα την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών ενώ σε λίγο καιρό θα αρχίσει και η γκρίνια της διοίκησης για τα αποτελέσματα που έρχονται.

Ο Κωστενογλου όμως εκτός από την απειρία του πληρώνει και τα κολλή

Keywords
Τυχαία Θέματα