Κρίσιμες ημέρες στην ΑΕΚ

Η διορία των 45 ημερών που είχε λάβει ο δικηγόρος, Γιώργος Βλάχος, ως εκπρόσωπος υποψήφιου επενδυτή για την ΠΑΕ ΑΕΚ λήγει τη Δευτέρα (16/1) και ακόμη δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος στη συγκεκριμένη υπόθεση. Παράλληλα, ο Σταύρος Αδαμίδης είχε συναντήσεις και με άλλους επιχειρηματίες, ωστόσο, καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν δείχνει να προχωράει.

Τα περιθώρια αρχίζουν και στερεύουν για την Ενωση, καθώς η υπομονή των παικτών έχει αρχίσει

να εξαντλείται και ο Σταυρός Αδαμίδης βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα πως σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης.

Για την ώρα, πάντως, όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (18/1) και προσπαθούν να διατηρήσουν σε ηρεμία την ομάδα. Αναμένεται, άλλωστε, να μπει στους λογαριασμούς των παικτών και ένα μικρός μέρος από τα δεδουλευμένα τους.

Στο μεταξύ, για σήμερα Δευτέρα (16/1) είναι προγραμματισμένη και η εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη, από την οποία η Ενωση ελπίζει πως θα βάλει λεφτά στα ταμεία της, καθώς έχει ήδη κερδίσει με ασφαλιστικά μέτρα το πάγωμα των λογαριασμών του πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας.

Από αυτή την υπόθεση η Ενωση ελπίζει πως μπορεί να κερδίσει ακόμη και 80 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο και πάλι το πρόβλημα δεν λύνεται. Είναι σίγουρα μια ανάσα, αλλά η ουσία είναι να βρεθεί η λύση για την επόμενη μέρα στη διοίκηση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα