Λάιος: Σήμερα κέρδισαν οι τυχεροί. Ημασταν καλύτεροι μέχρι το τέταρτο σετ

22:46 2/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Για τον παράγοντα τύχη που έκρινε τον νικητή του ντέρμπι στο Ρέντη, έκανε λόγο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λάιος. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη μέχρι το τέταρτο σετ, στο οποίο κάποιες διαιτητικές αποφάσεις έδωσαν το πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά ο Γιάννης Λάιος ανέφερε: "Σήμερα
κέρδισαν οι τυχεροί. Ημασταν καλύτεροι μέχρι το τέταρτο σετ. Στο τρίτο σετ με την άουτ κατά τη γνώμη μου επίθεση που ο διαιτητής την έδωσε μπλοκ άουτ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η απώλεια του Ηλία μας επηρέασε. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ. Είμαστε 0-0 και όποιος πάρει δυο νίκες περνάει". "Ξεκινάμε από την αρχή"
Με τη σειρά του ο λίμπερο του Τριφυλλιού, Αχιλλέας Παπαδημητρίου τόνισε: "Ξεκινάμε από την αρχή του πρωταθλήματος τώρα. Θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε καλύτεροι. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Λάππα. Το μειονέκτημα δεν μας επηρεάζει. Ξεκινάμε από το μηδέν"."Ετοιμοι για τη ρεβάνς"
Σίγουρος ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα φύγουν με τη νίκη από το ίδιο γήπεδο την Τετάρτη (6/4) στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ δήλωσε ο Γιώργος Πετρέας."Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι την Τετάρτη θα είμαστε εδώ και πάλι. Κάναμε άλλη μια ήττα από τον ΟΣΦΠ που δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερος από εμάς αλλά πιο τυχερός. Σήμερα τραυματίστηκε ο Ηλίας. Θα έρθουμε εδώ την Τετάρτη και θα πάρουμε ρεβάνς για όλα όσα έχουν συμβεί φέτος. Πιστεύουμε ότι όλα θα είναι διαφορετικά τότε. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ερχόμασταν" είπε ο κεντρικός του Τριφυλλιού μετά το τέλος του αγώνα.Σε ό,τι έχει να κάνει με το τι θα πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων προκειμένου να μπορέσουν οι πράσινοι να πάρουν τη νίκη, ο Γιώργος Πετρέας τόνισε: "Τίποτα δεν πρέπει να αλλάξουμε πρέπει να σταματήσουμε κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να πάμε στον τελικό".Ο παίκτης του Παναθηναϊκού στάθηκε και στην αναγκαιότητα να έχει το Τριφύλλι δίπλα του τους οπαδούς του στα ματς με τον Ολυμπιακό. "Θέλω να πιστεύω ότι  θα είναι δίπλα μας. Δεν ξέρω ποιος πήρε την απόφαση για τα μέτρα θέλουμε και εμείς τους δικούς μας οπαδούς στην Γλυφάδα αλλά χωρίς ακρότητες" ήταν το σχόλιο του.
Keywords
Τυχαία Θέματα