Μακούν: Εχουμε την ποιότητα να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί στις 10:30GR το πρωί της Δευτέρας (31/10) με πτήση τσάρτερ για την Γερμανία, με τους παίκτες του να κρατάνε χαμηλούς τόνους, αλλά να έχουν πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το 2-2 με τον ΟΦΗ... προσγείωσε ανώμαλα τον Ολυμπιακό και οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε

απέφυγαν τα πολλά λόγια, λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Δηλώσεις έκανε μόνο ο Ζαν Μακούν, ο οποίος τόνισε πως το ματς με την Ντόρτμουντ είναι πολύ σημαντικό, αν θέλει ο Ολυμπιακός να κρατήσει ζωντανό το ευρωπαϊκό όνειρο και υπογράμμισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν την ποιότητα να επιστρέψουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Γερμανία.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το ξέρουμε όλοι. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και έχουμε και την ποιότητα και την δυνατότητα να το πάρουμε", τόνισε ο καμερουνέζος άσος και συνέχισε:

Δεν πρέπει να μας επηρεάσει το 2-2 με τον ΟΦΗ γιατί άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη".

Οσο για το κλειδί της αναμέτρησης... "Πρέπει όλη η ομάδα να παίξει καλά. Να παίξουμε όπως μπορούμε για να τα καταφέρουμε", τόνισε ο Μακούν.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γερμανία συμμετέχει κανονικά και ο Βασίλης Τοροσίδης, αν και δεν είναι βέβαιο πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων.

Απόλυτα έτοιμος είναι ακόμη και ο Φέισα, όπως και ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Συγκεντρωτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν οι: Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα