Μαλεζάς: Το μυαλό μας στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με επιτυχίες μία σειρά διαδοχικών αγώνων και πλέον στρέφει την προσοχή του στον προημιτελικό με τον Ατρόμητο, ματς το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέσα στη χρονιά. Σε αυτό το ματς στάθηκαν και οι Στέλιος Μαλεζάς, Αλβες Λίνο και Κοστίν Λαζάρ, που εξέφρασαν την πίστη τους πως ο Δικέφαλος θα πάρει τη νίκη.

Ο Στέλιος Μαλεζάς δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτε πέρα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είναι ένα παιχνίδι

πρόκρισης και το θέλουμε πάρα πολύ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε. Να ξεκουράσουμε κυρίως το μυαλό μας για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε και να πάρουμε τη νίκη με τον Ατρόμητο".

Ερωτηθείς για το σερί των 13 αγώνων χωρίς ήττα που τρέχει για τον ΠΑΟΚ, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας είπε: "Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Να μην ξεχνάμε ότι ο προπονητής είναι καινούριος και χρειάζεται χρόνο για να έρθουν τα αποτελέσματα. Έτσι πρέπει να γίνει και αυτός είναι ο σωστός τρόπος σκέψης".

Ο Λίνο από την πλευρά του δήλωσε: "Σίγουρα είναι δύσκολο να δίνεις τρία ματς σε έξι μέρες, εμείς όμως είμαστε εδώ και έχουμε τη σιγουριά ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση πλέον. Έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, ξέρουμε πώς πρέπει να κινηθούμε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Ο Κοστίν Λαζάρ τέλος τόνισε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Στο δεύτερο δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Μας επηρέασε και η κούραση. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε το τρία στα τρία στην Τούμπα, τώρα πάμε για το τέσσερα τα τέσσερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα