Μαρινάκης: Δεν χαρίζουμε τίποτα

Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα σήμανε για τον Ολυμπιακό η ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (22/1) πραματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην ΠΑΕ, έπειτα από απαίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έστειλε μήνυμα προς όλες τις πλευρές ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

"Δεν τα παρατάμε, δεν χαρίζουμε τίποτα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να

κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα. Ολα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί για εμάς και θα τα δώσουμε όλα, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για το Κύπελλο και για διάκριση στο Europa League", είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους συνεργάτες του και σήμανε... αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα.

Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τον Πέτρο Κωνσταντινέα για τον μη καταλογισμό του πέναλτι πάνω στον Τοροσίδη στις καθυστερήσεις, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δηλώνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μη μείνει η ομάδα του απροστάτευτη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, υπάρχει δυσαρέσκεια για κάποιους παίκτες, μεταξύ των οποίων Μαρκάνο - Αμπντούν και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις και στο μεταγραφικό μέτωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα