Δώνης: Οποιος σκόραρε πρώτος, θα κέρδιζε...

Ο Γιώργος Δώνης ανέφερε ότι ήταν ένα παιχνίδι κλειστό, όπως το είχε σχεδιάσει, προσθέτοντας ότι όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη, ενώ στάθηκε στα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του στην φάση του μοναδικού τέρματος του Παναθηναϊκού.

"Ηταν ένα κλειστό παιχνίδι. Όπως το είχαμε σχεδιάσει. Όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ, θα έπαιρνε

το παιχνίδι. Το πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε ένα σημείο που εμείς παίζαμε άμυνα" τόνισε ο τεχνικός του Ατρομήτου και πρόσθεσε: "Τα λάθη που κάναμε στις πάσες, οδήγησαν στο να δεχθούμε το γκολ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και για την πορεία του στο πρωτάθλημα".

Κατόπιν ανέφερε: "Εχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα. Θα ήθελα σταθώ στην αντιμετώπιση που έχουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα είδα έναν προπονητή να διαμαρτύρεται για μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης που έχει η ομάδα του Ατρόμητου. Θα ήθελα να του πω, επειδή δεν ήταν πέρυσι στην Ελλάδα, ότι αυτό συνέβαινε πέρυσι με τον Ατρόμητο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν πιο επιθετικός. Στο δεύτερο όμως δεν απείλησε… Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κλασσική ευκαιρία. Είχε κατοχή γιατί εμείς δεν παίξαμε καλά μεσοεπιθετικά".

Από την πλευρά του ο Ελίνι Δημούτσος επισήμανε: "Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το αποτέλεσμα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας. Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο στην επίθεση. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πίεζε περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Πιστεύω ότι κρατήσαμε αρκετά καλά".

Αναφορικά για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να Β«χτυπήσειΒ» την πεντάδα, ο μέσος των κυανόλευκων τόνισε: "Μπορούμε να μπούμε στις θέσεις των play offs. Κάνουμε καλά παιχνίδια και με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα".

Τέλος, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, απάντησε: "Αυτό είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στο Κύπελλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα