Μαρκόπουλος: Δύσκολη πρεμιέρα

Ο ΠΑΟΚ δίνει την Τρίτη (15/11) το πρώτο του παιχνίδι στο Eurocup και ο Σούλης Μαρκόπουλος ελπίζει πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με το τελευταίο ματς της Α1 με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λετονία, με αντίπαλο τη Νίμπουρκ, σίγουρα δεν είναι εύκολη, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει

να δει τους παίκτες του να προσπαθούν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό:

"Αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας στο Eurocup με έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Η Ρίγα απέδειξε πως είναι καλή ομάδα κερδίζοντας τη Ζαλγκίρις και έχει πολύ δυνατή έδρα. Συμμετείχε στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, όπως και οι άλλες ομάδες του ομίλου μας, κάτι που δείχνει πως το γκρουπ είναι πολύ δυνατό. Το επίπεδο της διοργάνωσης φέτος είναι υψηλό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τελευταία", τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

Δηλώσεις για το ματς με τη Ρίγα έκανε και ο γκαρντ του Δικεφάλου, Μιχάλης Γιαννακίδης: "Μπαίνουμε πλέον σε μία φάση, όπου θα έχουμε δύο ματς κάθε εβδομάδα και θα δοκιμαστούν οι αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να τα πάμε καλά, αλλά γνωρίζουμε τις δυσκολίες Το Eurocup είναι πολύ σημαντική διοργάνωση και η συμμετοχή μας αποτελεί πρόκληση για όλους. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και στο παιχνίδι της με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα