Η «διαβολοβδομάδα» του ντέρμπι ξεκίνησε...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός το Σάββατο το απόγευμα στο Φάληρο και θεωρητικά στις μέρες που ακολουθούν θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πάρα πολλά και απο τις δύο πλευρές με προφανή στόχο και απο τους δύο αντιπάλους να κερδίσουν, πριν την σέντρα, την μάχη των εντυπώσεων και ίσως της ψυχολογίας... (τουλάχιστον έτσι νομίζουν)

Φυσικά όπως έχει δείξει και το πρόσφατο παρελθόν όλα αυτά πάνε στράφι και κανείς δεν τα θυμάται με την σέντρα του παιχνιδιού , αλλά κάποιοι στα "στρατηγεία" των ομάδων, πιστεύουν

ότι αυτό μπορεί να τους βοηθήσει και μιλάω φυσικά για την ψυχολογία των αθλητών τους.

Θα δούμε και θα ακούσουμε λοιπόν (μερικά ήδη τα έχουμε ακούσει και διαβάσει) για διαιτητές (ποιός θα βγεί) και διαιτησία (αφού βγεί, ψυχολογικός πόλεμος), για έξτρα πριμ (ήδη ο Τσάκας ανακοίνωσε 1.000.000-περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του πρίγκηπα), για κλίμα τρομοκρατίας, για κούραση διεθνών, αλλά και δηλώσεις απο πρωταγωνιστές, πρώην ποδοσφαιριστές και τους κλασσικούς "μαϊντανούς"! Και φυσικά όλα αυτά για ένα ντέρμπι που όπως έχω ήδη γράψει δεν θα κρίνει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, απλά το πολύ-πολύ σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού , οι "πράσινοι" θα αποκτήσουν κάποιο προβάδισμα.

Θα έχουμε την ευκαιρία στην διάρκεια της εβδομάδας να γράψουμε και να πούμε αρκετά σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ματς. Μπορεί τα περισσότερα να είναι χιλιοειπωμένα και γραμμένα αρκετές φορές παραμονές αντιστοίχων παιχνιδιών, αλλά το σίγουρο είναι ότι για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια γίνεται το ντέρμπι αυτό κάτω απο τις συγκεκριμένες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που βρίσκεται η χώρα!

Ο "ερυθρόλευκος" κόσμος που θα βρεθεί στο Φάληρο φορτωμένος και "μπουχτισμένος" απο όλα όσα έχει περάσει τις τελευταίες εβδομάδες και όλοι μας άλλωστε θα πρέπει πραγματικά να ασχοληθεί μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού και το πως θα βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην νίκη μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δεν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα του αν θα πάει "φτιαγμένος" απο δημοσιεύματα όλης της εβδομάδας (είτε του φιλικά προσκείμενου τύπου, είτε του αντιπάλου) και με στόχο μόνο και μόνο να βγάλει απωθημένα...

Οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν δείξει σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και τα όποια Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν δώσει ότι έχουν τα υπέρ τους και τα κάτα τους, που προφανώς οι δύο προπονητές τα έχουν ήδη μελετήσει, αλλά απο την άλλη έχουν δείξει και οι δύο ομάδες ότι μπορούν να προσφέρουν θέαμα!

Αυτό θέλουμε να δούμε και να δουν όλοι οι φίλαθλοι, εντός γηπέδου και μέσω τηλεόρασης και απο κει και πέρα ότι ήθελε προκύψει...απο την στιγμή που ούτως ή άλλως δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου με το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού για καμμία απο τις δύο ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα