Μαρκόπουλος: Ομάδα Ευρωλίγκα η Κίμκι

Ενα καλό ημίχρονο - σε όλα τα επίπεδο - αποδείχθηκε αρκετό για τον ΠΑΟΚ ώστε να κάμψει την αντίσταση του Ρεθύμνου, το περασμένο Σάββατο (26/11). Την Τρίτη (29/11), απέναντι στη Κίμκι, στον Δικέφαλο ξέρουν ότι απαιτούνται 40 εξαιρετικά αγωνιστικά λεπτά ούτως ώστε να διαφυλάξει την έδρα του και φυσικά να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup.

Θεωρητικά, μια

νίκη απέναντι στην Κίμκι θα εξασφαλίσει (ουσιαστικά και όχι μαθηματικά) τον ΠΑΟΚ. Υπό την έννοια ότι αντιμετωπίζει τη καλύτερη ομάδα του ομίλου, η οποία επικράτησε στη Γαλλία της Σολέ, αλλά και με χαρακτηριστική άνεση της Ρίγα στη Μόσχα. Και το πιθανότερο είναι να κερδίσει τους Λετονούς και στην αναμέτρηση στη Λετονία. Γι' αυτόν τον λόγο, αν ο ΠΑΟΚ τα καταφέρει αύριο (29/11, 20:45GR) απέναντι στους Ρώσους στο PAOK SPORTS ARENA, θα έχει καταφέρει το δύσκολο και θα απομένουν τα εύκολα.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) με την τελευταία προπόνηση. Πριν την έναρξή της, Σούλης Μαρκόπουλος υποστήριξε ότι

Keywords
Τυχαία Θέματα