Με Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο (11/1, 19:00GR) αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να ξεχάσει ο Ολυμπιακός το... στραπάτσο του από τη Δόξα Δράμας, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στην ερυθρόλευκη 11άδα.

Ο ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Δασκαλάκη, ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα παίξουν οι Μοντέστο, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μαρκάνο.

Η

επιστροφή του Ιμπαγάσα στο κέντρο θεωρείται σημαντική, ενώ σε ρόλο αμυντικού χαφ θα χρησιμοποιηθεί ο Ποτουρίδης. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Μιραλάς, ο Φουστέρ και ο Μόνχε. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πάντελιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Βαλεριάνος, Μακούν, Φετφατζίδης, Γέστε, Αμπντούν και Χαβίτο. Εκτός έμειναν οι Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Μέλμπεργκ, Κοστάντσο και οι τραυματίες Χολέμπας, Φέισα, Ομπράιθ και Μανιάτης.

Είναι φανερό πως ο Βαλβέρδε ρισκάρει, αλλά περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και όχι μόνο να πάρουν την πρόκριση, αλλά να δείξουν πως η αναμέτρηση με τη Δόξα ήταν απλώς μία κακή παρένθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα