Με Κατσουράνη κόντρα στον Λεβαδειακό

Επιπόλαιος αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Κώστα Κατσουράνη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθώς ο Πατρινός μέσος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (24/1) και τέθηκε στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αυριανή αναμέτρηση (25/1, 19:30GR) με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Κανονικά

με τον Κώστα Κατσουράνη στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Λεβαδειακό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, το απόγευμα της Τετάρτης (25/1, 19:30GR) στο ΟΑΚΑ, καθώς ο διεθνής χαφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση των πρασίνων, το απόγευμα της Τρίτης (24/1) στην Παιανία και είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μολονότι δεν άνοιξε τα χαρτιά του στο δίτερμα (έπαιξε ανακατεμένοι) που έγινε στην προπόνηση, θεωρείται βέβαιο πως θα προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα, καθώς οι παίκτες παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια κάθε 3 μέρες. Ετσι, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Μαρίνος, Μαυρίας και Τοτσέ.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας Β«5-2Β» και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Ρούντολφ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας. Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός.

Keywords
Τυχαία Θέματα