Με κεφαλιές των Σασιασβίλι και Κατσικοκέρη ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 τον Αστέρα

Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο. Οι Κρητικοί με δύο κεφαλιές του Σασιασβίλι και του Κατσικοκέρη στο 8' και στο 37' νίκησαν με 2-0 τους Αρκάδες που εξακολουθούν να απογοητεύουν και να αγνοούν το τρίποντο στο πρωτάθλημα παραμένοντας χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Παρά τις πολλές απουσίες (ηθελημένες και μη...) που αντιμετώπιζε ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξε μία αξιόμαχη ενδεκάδα, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες με καθόλου (Καβουσάκης) ή λίγα λεπτά συμμετοχής (Κατσικοκέρης,

Σαρρής, Γιαλούσης), που τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, με τους κιτρινόμαυρους της Κρήτης να παίρνουν σχετικά εύκολα και δίκαια τους τρεις βαθμούς, βρίσκοντας ξανά τη χαμένη τους ηρεμία.

Στον αντίποδα, ο Αστέρας για ακόμη ένα παιχνίδι απογοήτευσε. Το συγκρότημα του Οράσιο Γκονσάλβες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά. Στο πρώτο ημίχρονο είχε 2-3 καλές φάσεις με τον Μπρέσκα και τον Ουσέρο για να σκοράρει, όμως δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Μπρέσκα νικήθηκε από τον Καβουσάκη και στην καλύτερη στιγμή του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 81'.

Ο Εργοτέλης ευτύχισε να προηγηθεί στο 8', όταν ο προωθημένος Σασιασβίλι εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Χακόμπο και με κεφαλιά προς τα πίσω άνοιξε το σκορ για τους Κρήτες. Στο 37' ο Κατσικοκέρης που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στην κορυφή της επίθεσης, με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Γιαλούση, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εντός γραμμής του τέρματος του Χακόμπο κάνοντας το 2-0.

Ενα σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος, αφού στο δεύτερο ημίχρονο οι μεν γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα και διαφύλαξαν το υπέρ τους σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά το ανακάτευμα της τράπουλας από τον προπονητή τους δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ!

Keywords
Τυχαία Θέματα