Με κορυφαίους Παπάζογλου, Σπαντάσιο ο ΠΑΟΚ 4-1 την ΑΕ Ποντίων σε φιλικό παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-1 της ΑΕ Ποντίων σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβρια, όπου ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο ήταν ο εμπνευστής των τερμάτων, ενώ ο Θανάσης Παπάζογλου σκόραρε δύο φορές. Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι Ζαγοράκης, Βρύζας, Κωνσταντινίδης, καθώς επίσης και ο Γιώργος Σαχπατζίδης.

Στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι δεν βρέθηκαν οι Πάμπλο Γκαρσία, Στέφανος Αθανασιάδης οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία για την

επιστροφή τους στους αγώνες, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στα θετικά στοιχεία για τον Ρουμάνο προπονητή εντάχθηκε η εξαιρετική απόδοση του Σπαντάσιο ο οποίος δημιούργησε τα δύο πρώτα τέρματα, πέτυχε το τρίτο και γενικότερα έδειξε ότι είναι σε κατάσταση ώστε να ξεκινήσει παιχνίδι.

Για να ακριβολογούμε, ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Πόποβιτς στο 24', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σπαντάσιο με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Ποντίων τροφοδότησε τον Παπάζογλου που άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 50ο λεπτό από εκτέλεσε κόρνερ του Σπαντάσιο και πάλι ο Παπάζογλου σκόραρε με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπαλάφας ήταν ο δημιουργός και ο Σπαντάσιο ο εκτελεστής για το 3-0 του ΠΑΟΚ.

Στο 58' ήταν η σειρά του Γεωργιάδη να χτιστεί σκόρερ έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια όπου πέρασε.όποιον βρήκε μπροστά του, για να μειώσει σε 4-1 η ΑΕ Ποντίων με τον Χιντζίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Λαμπάκης, Σταφυλλίδης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σοαντάσιο, Πόποβιτς, Παπάζογλου, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μελισσάς, Ιντζίδης, Τσανδάρης, Ρομπέρ, Κωστικίδης, Γεωργιάδης και Παπαδόπουλος

ΑΕ ΠΟΝΤΩΝ: Κελπέκης, Σαββίδης, Χασιώτης, Δεληζήσης, Τροίρης, Χιντζίδης, Σαπάνης, Πετράκος, Κωνσταντινίδης, Μουρατίδης, Χιονίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα