Σουμάχερ: Χρειάζομαι χρόνο για να αποφασίσω αν θα συνεχίσω το 2013

Ο Σουμάχερ διέψευσε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με την Mercedes για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2013, λέγοντας ότι χρειάζεται ορισμένο χρόνο για να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην F1 μέχρι τότε, με δεδομένο ότι τη μεθεπόμενη χρονιά θα έχει κλείσει τα 44 του χρόνια.

Η γερμανική Sport Bild έγραψε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Σούμι και της γερμανικής ομάδας για να προστεθεί

ένας ακόμα χρόνος στην τρέχουσα συμφωνία του γερμανού πιλότου.

Ομως ο ίδιος τόνισε στο Αμπου Ντάμπι: "Σύμφωνα με κάποιους δημοσιογράφους υπάρχει συμφωνία, αλλά στην πραγματικότητα όχι.

"Εχω πει πολλές φορές ότι τώρα δεν είναι η ώρα για να μιλήσουμε για αυτό. Χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο για να δω τον εαυτό μου, το πού πηγαίνουμε και το αν το θέλω ή όχι".

Ο Σουμάχερ φάνηκε πρόθυμος να περιμένει την επόμενη σεζόν για να αποφασίσει, χαρακτηρίζοντας κρίσιμο κριτήριο τον αν η Mercedes καταφέρει να βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με τα δύο τελευταία χρόνια, με στόχο να βρεθεί σε θέση να χτυπήσει το πρωτάθλημα το 2013.

"Αν κοιτάξετε τι συνέβη στην ομάδα το 2009, που ήταν μια επιτυχημένη ιστορία, δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεκίνησε το 2009, αλλά δύο ή τρία χρόνια πριν", πρόσθεσε.

"Οπότε όλα θέλουν τον χρόνο τους. Το σημαντικό ερώτημα είναι, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο; Εχουμε πάρει τα σωστά μέτρα; Πιστεύω πως ναι, αλλά αυτό μένει να αποδειχτεί στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα