Μεγάλο διπλό της Ανόρθωσης, 1-0 την Ομόνοια

Με γκολ του Ρονκάτο στο 85ο λεπτό, η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος με την Ομόνοια.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και αγωνίζονταν με 10 παίκτες από 45`, λόγω αποβολής του Αντιτς, κατάφεραν να πάρουν το διπλό, με το οποίο έπιασαν την Ομόνοια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (37 βαθμοί).

Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να έλειπαν οι μεγάλες φάσεις, ωστόσο, ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά καλός. Οι άμυνες των δύο ομάδων, πάντως, ήταν σταθερές και

το 0-0 έμεινε μέχρι το 45`.

Η Ομόνοια άρχισε να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος κι ενώ η Ανόρθωση είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Αντιτς. Στο 63` οι γηπεδούχοι είχαν μάλιστα και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αβραάμ.

Στο 79` η Ομόνοια έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία κι ενώ προσπαθούσε να πάρει τη νίκη, η Ανόρθωση κατάφερε να βγει στην αντεπίθεση, με τον Λαβόρδε να κάνει μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και να τροφοτεί τον Ρονκάτο, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα