Μενδρινός: Αισιόδοξοι για τη συνέχεια

Την 6η του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος σε βάρος της Κέρκυρας, αποτέλεσμα που τον κρατά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Κώστας Μενδρινός μίλησε για τη μεταγραφή του στου κυναέρυθρους και τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM

Για τους λόγους της καλής πορείας του Πανιωνίου: "Η δουλειά που γίνεται είναι καλή. Από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, μέχρι τη διοίκηση. Είναι επίτευγμα και

της διοίκησης να λύσει τα μεγάλα συμβόλαια κάποιων παικτών, αλλά να τους αντικαταστήσει επάξια. Είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε την ομάδα για να συνεχίσει να κερδίζει και να δείξουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τα κενά".

Για το αν ανησυχούσε για την κατάσταση στον Πανιώνιο όταν συμφώνησε: "Το κλίμα που επικρατούσε στον Πανιώνιο μού προκαλούσε μία ανησυχία, αλλά είδα ότι οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα παρείχαν μια ασφάλεια. Ηρθαν τα καλά αποτελέσματα και πλέον βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον".

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Θέλω πρώτα να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Αν δεν εκπληρωθούν οι στόχοι του Πανιωνίου, δεν μπορείς να κοιτάς τους δικούς σου στόχους".

Keywords
Τυχαία Θέματα