Μέσα ο Ντίκο, έξω -ξανά- ο Πρίττας

Παρά το κάταγμα στη μέση, ο Φράνσις Ντίκο προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (25/11) χωρίς να αισθανθεί πόνους και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Στον αντίποδα για τρίτο σερί παιχνίδι, ο Σάκης Πρίττας, μολονότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μένει εκετός αποστολής των κιτρίνων!

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά από την σημερινή (25/11) απογευματινή προπόνηση επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το… θαύμα προέκυψε από τον Φράνσις Ντίκο

που παρά το κάταγμα στην μέση, με την κατάλληλη αγωγή, προπονήθηκε κανονικά χωρίς πόνους και συμπεριελήφθηκε κανονικά στην αποστολή!

Ωστόσο, για τρίτο σερί παιχνίδι ο Σάκης Πρίττας μένει εκτός αποστολής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ούτε είναι τραυματίας...

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ και Τριανταφυλλάκος.

Αύριο το πρωί οι παίκτες που μετέχουν στην αποστολή θα προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου και στην συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα