Αναβολή κάθε αγωνιστικής δράσης στην ΕΠΣΜ

Δεν θα παίξει... ποδόσφαιρο αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/11) η ΕΠΣ Μακεδονίας, ύστερα από τις εξελίξεις με το διαδικτυακό στοίχημα, που συμπεριλήφθηκαν αγώνες της Α1 κατηγορίας.

Η διοίκηση της ΕΠΣΜ συνεδρίασε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής, υπό το βάρος των εξελίξεων, καθώς αναρτήθηκε στο κουπόνι, έστω και για λίγες ώρες, της στοιχηματικής εταιρίας στο διαδίκτυο η πλήρης αγωνιστική της Α1 Μακεδονίας. Εχοντας κοινοποιήσει το πρόβλημα στη ΓΓΑ και κάθε

αρμόδιο φορέα, η Ενωση αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων το προσεχές Σαββατοκύριακο, πλην των παιδικών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των ανδρικών πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Νοεμβρίου 2011 και σε όλες τις κατηγορίες (Α1, Α', Β' και Γ' Ερασιτεχνική κατηγορία), επειδή κάποιοι αγώνες της ένωσης φιλοξενήθηκαν σε εταιρία στοιχημάτων.

Οι αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν κανονικά τόσο το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 όσο και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011».

Keywords
Τυχαία Θέματα