Μέσα οι τρεις, πρόβλημα με Λαζάρ

13:59 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ευχάριστα αλλά και ένα δυσάρεστο μαντάτο επεφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας (2/1) στον Λάσλο Μπόλονι, που είδε τρεις παίκτες οι οποίοι δεν προπονήθηκαν την Κυριακή (1/1) να τίθενται στην διάθεσή του σήμερα. Ξεκαθαρίζει η κατάσταση με τον Πάμπλο Κοντρέρας.

Οι Λίνο και Γκαρσία, οι οποίοι επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη χθες (1/1) και έμειναν εκτός λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού που έκαναν, μπήκαν στο ομαδικό πρόγραμμα

σήμερα, ενώ το ίδιο ισχύει και τον Ετο, που την Κυριακή (1/1) ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

’σχημα, ωστόσο, είναι τα νέα που έρχονται για την κατάσταση υγείας του Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος, λόγω ίωσης, παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του, απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας (2/1) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα της Τετάρτης (4/1) με τον Λεβαδειακό.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης ακολούθησαν και σήμερα (2/1) οι Κοντρέρας και Παπάζογλου και φυσικά δεν υπολογίζονται για το ματς της 15ης αγωνιστικής στην Τούμπα

Η αυριανή (3/1) προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30GR στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ νωρίτερα στις 16:45GR στη μικτή ζώνη του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των Λίνο και Σαλπιγγίδη, οι οποίοι θα παραλάβουν το βραβείο του MVP και του Best Goal της 14ης αγωνιστικής αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον του Πάμπλο Κοντρέρας. Οπως λέει ο επίσημος ΠΑΟΚ το ραντεβού με τον χιλιανό στόπερ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την παραμονή του θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα