Μεταγραφική... ρελάνς στον Ολυμπιακό!

Μεταγραφικός πυρετός στις... καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την άφιξη του Αλεξάντερ Χλεμπ στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα γίνονται κινήσεις και για την απόκτηση του Καζίμ Καζίμ από τη Γαλατασαράι.

Η επίσημη θέση της ομάδας του Πειραιά

ήταν πως μετά τον Ρόι Κάρολ δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή, αλλά μέσα σε λίγες ώρες άλλαξαν πλεύση, καθώς προέκυψαν οι παραπάνω περιπτώσεις.

Με τον Χλεμπ υπάρχει προφορική συμφωνία και το σημαντικό είναι πως ξεπεράστηκε ένα πρόβλημα που υπήρχε με τη βίζα του. Ετσι, αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο λευκορώσος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στο συμβόλαιό του θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια. Για την απόκτηση του Χλεμπ, θα πρέπει πάντως να αποχωρήσει κάποιος παίκτης, για να αδειάσει θέση ξένου και ο Μόνχε είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες για συμφωνία των ερυθρολεύκων με την Γαλατασαράι για τον Καζίμ, που αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων από τη μεταγραφή του Αλμπερτ Ριέρα είναι καλές και σύμφωνα με τον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Lig TV ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Γαλατασαράι για τον εξάμηνο δανεισμό με οψιόν του πολιτογραφημένου τούρκου μεσοεπιθετικού έναντι 900.000 ευρώ.

Ο χρόνος βέβαια πιέζει τους ερυθρόλευκους, αλλά είναι πια εξαιρετικά πιθανό να προχωρήσει σε δύο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις στην... εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα