Μετράει απώλειες και αποφασίζει ο Μπόλονι

Ο Λάσλο Μπόλονι βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μετράει απώλειες, πριν από μια ακόμη μεγάλη μάχη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επικυρωθεί και οι απουσίες των Λίνο, Αθανασιάδη στο ντέρμπι με τον Αρη, αφού το βράδυ θα υποβληθούν σε εξετάσεις οι δύο αθλητές ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος των τραυματισμών.

Από τον ΠΑΟΚ απορρέει η απαισιοδοξία για τη συμμετοχή των δύο αθλητών. Και τουλάχιστον σε ότι αφορά τον

Λίνο, εφόσον επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση που έκανε λόγο για θλάση, τότε φυσικά θα είναι απίθανο να προλάβει το ντέρμπι με τον Αρη. Σχετικά με τον Αθανασιάδη το πρόβλημά του δεν είναι μυϊκό, αλλά προήλθε από χτύπημα στον αστράγαλο, συνεπώς συγκεντρώνει πιθανότητες συμμετοχής.

Βέβαιοι απόντες είναι πάντως οι Φωτάκης, Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο Μπαλάφας και σήμερα (21/10) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Κι αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Μπόλονι μάλλον θα διατηρήσει τους Λαζάρ, Αρίας στον άξονα της μεσαίας γραμμής και θα φανεί κατά πόσο θα χρησιμοποιήσει τον Βλάνταν Ιβιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου, καθώς υπάρχει και η σκέψη για τον Σπαντάσιο.

Βέβαια, ο Ρουμάνος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να βάλει τον Βιεϊρίνια στον άξονα (σ. σ. έκανε αυτό το εγχείρημα στον χθεσινό αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς), αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Αν δηλαδή, ο Αθανασιάδης δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο Σαλπιγγίδης θα παίξει στη κορυφή της επίθεσης και ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί στα άκρα. Όπως και να' χει, ο Μπόλονι θα δείξει τα πλάνα του στην αυριανή (22/10) τελευταία προπόνηση.

Αρίας: Πρωτάθλημα και πρόκριση
Στο μεταξύ, ο Ντιέγκο Αρίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη των στόχων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

"Εχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως στο τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα, χάσαμε κάποιους βαθμούς, αλλά είμαστε ακόμη μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε", είπε.

Ερωτηθείς για το ντέρμπι με τον Αρη, απάντησε ότι "η προσοχή μας είναι σε αυτό το ματς. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με πολύ μεγάλη σημασία, όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για μας τους ίδιους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα