Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ στο νοσοκομείο "Ελπίδα"

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού συνοδευόμενοι από μέλη της διοίκησης έδωσαν το παρών στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων "Ελπίδα" και μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται εκεί...

Το παρών έδωσαν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κοτσόλης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Καρνέζης,

Καπίνο, Ιωαννίδης, Ζέκα, Τοτσέ, Βιτόλο, Νίνης, Καντέ και Μπουμσόνγκ. Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Νίκος Χατζηνικολάου και ο οικονομικός διευθυντής Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης, οι οποίοι έδωσαν έναν αναμνηστικό πίνακα στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και ένα συλλεκτικό κουτί με τις εμφανίσεις της ομάδας.

Η πρόεδρος του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού λέγοντας: "Σας ευχαριστώ που τιμάτε αυτή την προσπάθεια βρισκόμενοι για μια ακόμη χρονιά εδώ. Η παρουσία σας δίνει μεγάλη χαρά στα παιδιά και βοηθά στον αγώνα που δίνουν. Σας εύχομαι καλή τύχη στην συνέχεια των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε: "Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ. Αυτές τις μέρες πρέπει όλοι να δίνουμε χαμόγελο στα παιδιά. Από την πλευρά μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε".

Με τη σειρά του, ο Σωτήρης Νίνης έγραψε μήνυμα για την επίσκεψη στο ογκολογικό νοσοκομείο στο "Τwitter", τονίζοντας: "Μόλις φύγαμε από το νοσοκομείο, πάνω από όλα υγεία όλα τα άλλα είναι ασήμαντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα