Μοναδικό πρόβλημα ο Φέισα στον Ολυμπιακό

Τα κεφάλια μέσα στον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση της εξαήμερης άδειας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε με μεγάλη ικανοποίηση να επιστρέφουν οι τραυματίες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με τον Λιούμπομιρ Φέισα να αποτελεί τη μοναδική εξαίρεση.

Στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη βρέθηκαν μετά από έξι μέρες οι παίκτες του Ολυμπιακού,

ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη στις 4 Ιανουαρίου.

Το ευχάριστο για τον Βαλβέρδε είναι πως τα προβλήματα ελαχιστοποιήθηκαν. Οι Ολοφ Μέλμπεργκ και Ζαν Μακούν, που είχαν τα σημαντικότερα προβλήματα, ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και τέθηκαν εκ νέου στη διάθεση του βάσκου τεχνικού.

Το ίδιο ισχύει και για τους Ιβάν Μαρκάνο και Μάρκο Πάντελιτς, που αντιμετώπιζαν μικροτραυματισμούς, ενώ ο μοναδικός που παραμένει νοκ άουτ είναι ο μόνιμα τραυματίας, Λιούμπομιρ Φέισα.

Το ιατρικό επιτελείο συνιστά υπομονή στην περίπτωση του σέρβου μέσου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Φέισα θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς στα μέσα του Γενάρη.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί γι' αύριο το πρωί, κάτι που θα επαναληφθεί και την Παρασκευή (29/12), αλλά και το Σάββατο (30/12). Ρεπό θα πάρουν οι "ερυθρόλευκοι" ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (29/12) οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού θα επισκεφτούν το νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία". Οι ερυθρόλευκοι θα προσφέρουν δώρα στα μικρά παιδιά και θα βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα