Μορφέσης: Νομίζουν ότι φτιάξαμε τη ζωή μας

Την απογοήτευσή του για όσα έχουν γίνει (και κυρίως αυτά που δεν έχουν γίνει) μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης, εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο προπονητής της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών.

"Έχουν περάσει πέντε μήνες από αυτή την μεγάλη επιτυχία. Τι μένει; Δυστυχώς αυτά που μας έχουν μείνει είναι αυτά που είναι αποτυπωμένα στις φωτογραφίες μόνο", τόνισε ο Γιώργος Μορφέσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra".

"Βλέπω μία φωτογραφία που έχω στο κινητό μου, την ελληνική σημαία στο κέντρο και δεξιά και αριστερά

δύο υπερδυνάμεις. Κατά τα άλλα, δεν έχουμε δυστυχώς άλλα κέρδη από την ιστορία. Ούτε οικονομικά ούτε τίποτα άλλο. Ό,τι υπήρχε στην ομάδα υπάρχει, παλεύουμε όπως παλεύαμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο στο μέλλον. Δυστυχώς έχουμε μείνει στάσιμοι στα θέματα που απασχολούσαν το πόλο και τον υγρό στίβο γενικότερα", συμπλήρωσε ο προπονητής των "χρυσών" κοριτσιών", που κορυφώνουν σταδιακά την προετοιμασία τους ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν.

Συνεχίζοντας ο Μορφέσης υπογράμμισε: "Υπάρχει απογοήτευση και γκρίνια, η οποία είναι ευτυχώς έξω από το νερό, πριν και μετά την προπόνηση. Δεν το κρύβω πως έχουν δίκιο τα κορίτσια. Δυστυχώς, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες έγινε τη χειρότερη χρονική στιγμή για την Ελλάδα και είναι κρίμα κι άδικο. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως δεν υπάρχει καμία απολαβή. Νομίζουν πως φτιάξαμε τη ζωή μας. Δεν είναι έτσι.

Οι κοπέλες περιμένουν τους διορισμούς που τους έχει δώσει το κράτος σαν μπόνους, από το 2007, άλλες το 2006, άλλες το 2008. Περιμένουμε τα λεφτά από τη ΓΓΑ για τα θεσμοθετημένα πριμ. Δυστυχώς άλλες κοπέλες ταλαιπωρούνται και πρέπει να πηγαίνουν στη δουλειά ή να παίρνουν άδειες άνευ αποδοχών και να χάνουν τα συντάξιμα χρόνια και άλλα τραγελαφικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα