Νίκες για Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην 5η αγωνιστική της Euroleague

Οι Σιένα και Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στην 5η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Ζήση επικράτησε στην Ιταλία της Πρόκομ, ενώ η ομάδα των Σχορτσανίτη, Παπαλουκά νίκησε στο Ισραήλ την Σαρλερουά.

Σιένα - Πρόκομ 84-73
Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 84-73 η Σιένα επιβλήθηκε της πολωνικής Πρόκομ κι έφτασε τις τέσσερις νίκες στην Euroleague.

Χωρίς άγχος έπαιξε η Πρόκομ στο ξεκίνημα του αγώνα και με όπλο τον Μοτεγιούνας κατάφερε να μείνει μέσα στο παιχνίδι μέχρι το ημίχρονο (32-31).

Στην επανάληψη, η Σιένα σοβαρεύτηκε και ξέφυγε με 65-51 στο 30΄παίρνοντας μια διαφορά ασφαλείας που διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μακάμπι - Σαρλερουά 69-59
Η Μακάμπι τα... χρειάστηκε απέναντι στους βέλγους της Σαρλερουά, όμως κατάφερε στο τέλος να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με 69-59. Οι βέλγοι μετά το πρώτο μέτριο δεκάλεπτο ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 35-35.

Η Μακάμπι ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με 22-11 για να πάνε, όμως στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες με 35-35. Στη συνέχεια, οι βέλγοι προσπέρασαν τους ισραηλινούς, κλείνοντας την τρίτη περίοδο με 54-50 για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με 69-59.

Από τους νικητές ο Ελιάχου σημείωσε 15 πόντους και ο Μπλου πρόσθεσε 12. Για την Σαρλερουά ο Μάλετ σταμάτησε στους 18, ευστοχώντας και σε δύο τρίποντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα