Νίκη επί του Αρη για να μπει στα πλέι οφ με βαθμολογικό πλεονέκτημα θέλει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (18/4 19:00GR)

Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα (17/4 18:00GR) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αρη στο Καραϊσκάκη (18/4 19:00GR). Ενα γρήγορο γκολ ζήτησε ο Μπάντοβιτς, που αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχήμα 4-3-3.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και ο λόγος ακόμα πιο προφανής. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη και μόνο αυτή, ούτως ώστε να ξεκινήσουν

με βαθμολογικό πλεονέκτημα από την αφετηρία του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ. Σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος, οι πειραιώτες θα ξεκινήσουν ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ (από τρεις βαθμούς), ενώ θα έχουν προβάδισμα δύο και τριών πόντων από ΑΕΚ και Αρη, αντίστοιχα.

"Ιδανικό ένα γρήγορο γκολ""Γνωρίζετε καλά πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Θέλω να δείξετε διάθεση από την αρχή. Θα ήταν ιδανικό αν σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπούμε χαλαροί, ούτε να χαλαρώσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Γι' αυτό θα πρέπει να ε

Keywords
Τυχαία Θέματα