Νίκη για ΑΠΟΕΛ, πλησίασε την Ομόνοια

Τη τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε το ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε με σχετική ευκολία (2-0) της Αναγέννησης Δέριας και πλησίασε την Ομόνοια, η οποία παραμένει πρώτη, στο +1 και μ' ένα ματς λιγότερο.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσαν να πετύχουν μεγαλύτερο σκορ, κάτι που μαρτυρούν και οι 14 τελικές προσπάθειες στο ματς.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς

μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 16ο λεπτό με τον Σολάρι, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως ο Πίντο στο 27' δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά στο δοκάρι.

Το 2-0 ήρθε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο, με σκόρερ τον Χαραλαμπίδη στο 58', ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ. Στο 62' οι γηπεδούχοι είχαν δεύτερο δοκάρι με τον Μπελάιντ και έτσι το σκορ δεν άλλαξε.

Όπως σας προαναφέραμε, το ΑΠΟΕΛ μ' αυτή τη νίκη έφτασε τους 26 βαθμούς (έναν λιγότερο από την Ομόνοια μ' ένα ματς παραπάνω), ενώ η Αναγέννηση παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς σε 12 ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα