Νίκη για τον ΟΦΗ στο... κλωτσοσκούφι

Σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, πέτυχε ο ΟΦΗ στο Καυτανζόγλειο, επικρατώντας 1-0 της Δόξας Δράμας σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που έκρινε τον αγώνα υπέρ των κρητικών, ήταν μια ευγενική χορηγία του Ντίνο Σέρεμετ στο 30ο λεπτό. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων άργησε να διώξει τη μπάλα σε γύρισμα των αμυντικών του, ο Μάντζιος έκλεψε τη μπάλα, έκανε την

παράλληλη μπαλιά και σε δεύτερο χρόνο ο επερχόμενος Ουκάρ έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία της Δόξας.

Στα υπόλοιπα λεπτά, δεν έγινε ούτε υποψία ευκαιρίας, σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι. Με τον ΟΦΗ να διατηρεί με σχετική ευκολία την κατοχή της μπάλας και τους δραμινούς να προσπαθούν με ανορθόδοξη ανάπτυξη παιχνιδιού να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για τα αντίπαλα καρέ.

Το μόνο που άλλαξε στο... φύλλο αγώνα ήταν η απευθείας κόκκινη κάρτα, που αντίκρισε στις καθυστερήσεις ο Ζόρντι Λόπεθ για χτύπημα εκτός φάσης στον Αραβίδη.

Ο ΟΦΗ έβαλε άλλους τρεις βαθμούς στο... σακούλι, με την 2η εκτός έδρας φετινή του νίκη (η προηγούμενη στη Νέα Σμύρνη), ενώ η Δόξα μέχρι να καταλάβει ότι παίζει στην Σούπερ Λίγκα θα έχει υποβιβαστεί... Οι μαυραετοί σε 5 παιχνίδια έχουν μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό τους, χωρίς ακόμα να έχουν βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα (0-10 παθητικό)!

Keywords
Τυχαία Θέματα