Ο Πανιώνιος με γκολ του Κούτσι και του Σκέμπρι νίκησε 2-0 την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη

Οπως και στο παιχνίδι του α' γύρου στην Κέρκυρα, έτσι και σήμερα (28/1) στη Νέα Σμύρνη, ο Νιάζι Κούτσι έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Πανιωνίου κόντρα στους Φαίακες. Τότε είχε πετύχει δύο γκολ, τώρα ένα, ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο

που πέτυχε ο Σκέμπρι. Τεράστια συμβολή στη νίκη με 2-0 των κυανέρυθρων είχε και ο Σιδεράκης, ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, σε προσπάθειες των Γραμμόζη και Καλαντζή, όταν ακόμη το παιχνίδι ήταν στο 0-0... Πολύ καλός και ο Γουνδουλάκης. Από την άλλη, η Κέρκυρα πλήρωσε την αστοχία της και έφυγε με άδεια χέρια από τη Νέα Σμύρνη.

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ με τον Μαρτίν στο 11ο λεπτό, όταν από μπαλιά του του Καλαντζή βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, όμως ο Αργεντίνος στράικερ σούταρε μόλις άουτ. Ο Πανιώνιος ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως αν και οι παίκτες του έφτασαν σε δυο-τρεις περιπτώσεις σε θέσεις για γκολ, εντούτοις υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.

Με την έναρξη της επανάληψης Μάντζιος και Γκράθια προχώρησαν στην πρώτη τους αλλαγή με τον Γουνδουλάκη να περνάει στη θέση του Ρόβα για τον Πανιώνιο και τον Γιάντση να μπαίνει αντί του Αγρίτη για την Κέρκυρα.

Το παιχνίδι πήρε... φωτιά μετά το 60', με την Κέρκυρα να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά με τον Γραμμόζη, που εντελώς αφύλαχτος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, όμως ο Σιδεράκης απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ στο 61' και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Καλαντζή να βγαίνει σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των κυανέρυθρων, όπου και πάλι ο τελευταίος βγήκε νικητής.

Ο Πανιώνιος απάντησε στο 66' με κεφαλιά του Γουνδουλάκη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκαλίνοβιτς, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιάντσης βρέθηκε στην πλάτη της κυανέρυθρης άμυνας και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις πάνω από τα δοκάρια.

To γκολ τελικά ήρθε στο 71' με σκόρερ -ποιόν άλλο;- τον Νιάζι Κούτσι. Ο Κοσσοβάρος φορ του Πανιωνίου πήρε την μπαλιά του Γουνδουλάκη και βγαίνοντας απέναντι στον Γκαλίνοβιτς δεν... λάθεψε, πλασάροντας στην δεξιά γωνία και ανοίγοντας το σκορ για τους κυανέρυθρους. Στο 88' και πάλι ο Κούτσι βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε και από κοντά ο Σκέμπρι έγραψε το τελικό 2-0 για τον Πανιώνιο μέσα σε αποθέωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα