Ομπράντοβιτς: Συνέχεια στη βελτίωση

22:09 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

O Zέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά τόνισε πως περιμένει από αυτούς ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια.

Στο πρώτο του σχόλιο για το ματς, ο Ζοτς τόνισε: "Ήδη έχω πει για το πρόγραμμα αυτού του μήνα κι είναι δύσκολο. Παρότι ο Πανιώνιος είχε εκτός δύο πολύτιμους παίκτες, όπως ο Μπατής και ο Μπάρλος, τον σεβόμαστε και τον περιμέναμε να

κάνει καλό παιχνίδι. Κάναμε καλό παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες, όπως, για παράδειγμα, χωρίς μπόνους βολών οι αντίπαλοι σκόραραν πολλούς εύκολους πόντους. Πρέπει να βρούμε ισορροπία στην επίθεση και να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Μία ομάδα που θέλει να βρίσκεται στην κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις, πρέπει να ξέρει πώς να παίζει, πιο σκορ είναι μεγάλο και πιο μικρό. Συγχαρητήρια και καλή τύχη στον Πανιώνιο".

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως ακολουθούν για την ομάδα του τρεις δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις: "Μόλις μπήκε ο κόσμος στο κλειστό, όλα άλλαξαν για τους παίκτες. Είναι δύσκολο με άδειες εξέδρες. Τώρα θα έχει κι ο κόσμος περίοδο... ξεκούρασης. Έχουμε μπροστά μας τρεις εκτός αναμετρήσεις, στη Ρόδο, στον ’ρη, στο Μιλάνο".

Επίσης, ο Ζοτς κλήθηκε να σχολιάσει την εξαιρετική απόδοση του Μάικ Μπατίστ: "Η αλήθεια είναι πως ο Μάικ παίζει καλύτερα απ' ό,τι τους προηγούμενους μήνες. Είναι πολλά χρόνια εδώ και καταλαβαίνει. Εμείς είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες απ' τους οποίους χρειαζόμαστε βοήθεια. Μία ομάδα όπως εμείς χρειάζεται όλους τους παίκτες".

Κλείνοντας, ο Ομπράντοβιτς είπε: "Παίξαμε σοβαρά απέναντι σε έναν σοβαρό αντίπαλο. Ανυπομονούμε για την προσεχή εβδομάδα με δύο εκτός αναμετρήσεις (Κολοσσός Ρόδου, ’ρης). Ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να νικάμε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας εν όψει Τop-16".

Από τη μεριά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: "Καλή χρονιά. Είναι η συνέντευξη Τύπου που είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει κάτι να πεις. Δεν είχαμε τους Μπατή και Μπαρλο, αγωνίστηκαν παιδιά χωρίς εμπειρία τέτοιων αναμετρήσεων. Το ζητούμενο ήταν να δούμε πώς αγωνίζεται ο ο αντίπαλος. Αν είχαν ανοιχτό μυαλό, θα καταλάβουν. Περιμένουμε τον Μπόισα, τον οποίο μόλις αποκτήσαμε, αλλά και τον Μπατή να επιστρέψει".

Κλείνοντας, τόνισε πως δεν είχε μεγαλύτερες αξιώσεις από τους παίκτες του και εξήγησε το γιατί: "Η διαχείριση της ψυχολογίας της ομάδας εξαρτάται από πολλά πράγματα. Εμείς οι προπονητές είμαστε μαζί τους για 2 ώρες, τις υπόλοιπες 22 τις περνούν με τους δικούς τους, τους μάνατζέρ τους, το ίντερνετ. Νομίζω ήμασταν ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό. Με τον Παναθηναϊκό δεν είχα αξιώσεις. Εδώ επηρεάζονται άπαντες, φιλοξενούμενοι, διαιτητές. Δεν είναι εύκολο να μπεις με την ίδια ταχύτητα. Αυτά τα παιχνίδια είναι σαν διαδικαστικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα