Παίκτες ΑΕΚ: Πρόβλημα με γκολ και τύχη

23:13 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Στην αναποτελεσματικότητα, αλλά και την έλλειψη τύχης στάθηκαν μετά την ισοπαλία με τη Δόξα στο ΟΑΚΑ οι παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Χοσέ Κάρλος, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, είπε: "Έλειπε το γκολ. Κάποιες μέρες η μπάλα μπαίνει και κάποιες άλλες δεν μπαίνει.

Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι αποσυντονιστήκαμε.

Το γεγονός ότι πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου δεν είχαμε παιχνίδι, σίγουρα έπαιξε έναν ρόλο, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία σε καμία περίπτωσηΒ». Ολοκληρώνοντας, για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, είπε: Β«Κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν χάνεις βαθμούς στην έδρα σου, πρέπει να κερδίζεις το επόμενο".

Ο Κάλα τόνισε: "Έλλειψη τύχης. Σίγουρα αυτή δεν ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μας αλλά όλοι είδαν ότι όλοι μας προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολλές φορές.
Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να νικάγαμε 2 ή 3-0. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, πλέον κοιτάμε τη Λιβαδειά όπου πρέπει να νικήσουμε με κάθε τρόποΒ», ενώ για την κατάσταση στα διοικητικά, ξεκαθάρισε: Β«Είναι αλήθεια πως όταν λείπουν κάποια πράγματα σε μία ομάδα, λείπει και η ηρεμία. Αλλά, εμείς δεν επηρεαστήκαμε σήμερα από αυτό αλλά ήταν θέμα τύχης.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο σημείωσε: "Η ομάδα είναι γεγονός πως δημιούργησε ευκαιρίες, όμως χωρίς να σκοράρει, το γκολ είναι αυτό που δίνει την ουσία και εμείς δεν τα καταφέραμε, η ΑΕΚ έπαιξε απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς αμυντικά και κατάφερε να κλέψει δυο βαθμούς από μας.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που φαίνεται ότι λείπει από την ομάδα είναι το να δημιουργήσει τις φάσεις για γκολ, ενώ υπάρχει πρόβλημα και στην τελική προσπάθεια. Σίγουρα η ΑΕΚ δεν έκανε καλό ματς, αλλά έκανε ευκαιρίες, πρέπει να δουλέψουμε σ' αυτόν τον τομέα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, είναι σημαντικό το ματς με Λεβαδειακό.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο, η ομάδα δουλεύει καλά, είναι αυτή που πήρε πέρσι το Κύπελλο και έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα έως τώρα στο πρωτάθλημα, οι παίκτες κάνουν τη δουλειά μέσα στο γήπεδο και η διοίκηση τη δική της στην εξεύρεση επενδυτή"!

Ο Κωσταντόπουλος συμπλήρωσε: "Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλευθείς τις ευκαιρίες που δημιουργείς και εμείς χάσαμε αρκετές. Ξέραμε ότι ομάδες όπως η Δόξα Δράμας θα έρθουν στο ΟΑΚΑ για να αμυνθούν και να παίξουν με αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό αν κάναμε ένα γκολ, μετά η Δόξα θα ανοιγόταν και θα μπορούσαμε να νικήσουμε άνετα. Ετσι είναι όμως, τι να κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα