Παναιτωλικός και Κέρκυρα έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League

Παναιτωλικός και Κέρκυρα έμειναν στο 1-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, μετά από ένα πολύ ωραίο ματς στο Αγρίνιο. Καλύτερη στα... σημεία η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, η οποία όμως βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Νίκο Αναστασόπουλο. Μοιραίος για τους αγρινιώτες ο Αναστασιάδης, ο οποίος στις καθυστερήσεις, από θέση οφσάιντ, έσπρωξε την

μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας, ενώ αυτή πήγαινε στο τέρμα, μετά από πλασέ του Καμαρά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0, δευτερόλεπτα μετά την σέντρα του αγώνα. Ο Καραμαλίκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια σταμάτησε τον επιθετικό του Παναιτωλικού.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο και τρία λεπτά αργότερα, οι αγρινιώτες κέρδισαν πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Βέντσελ στον Σιόντη. Ο Καμαρά ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Αναστασόπουλο και άνοιξε το σκορ στο 6' για την ομάδα του Τεννέ.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η Κέρκυρα άρχισε να ισορροπεί το ματς και να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση. Οι παίκτες του Γκραθία απείλησαν κυρίως από στημένες φάσεις, με τις κεφαλιές των Ιωάννου (10') και Μαρτίν (17') να μην βρίσκουν στόχο.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν, με τον δραστήριο Καμαρά να μην μπορεί, σε δύο περιπτώσεις (18', 20'), να κερδίσει τον εξαιρετικό Αναστασόπουλο. Οι νησιώτες βρήκαν τελικά τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση, με την... έμπνευση του Γραμμόζη.

Στο 27', ο Γραμμόζης, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!), νίκησε τον Μπλάζιτς και ισοφάρισε για την Κέρκυρα. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, αλλά ότι κι αν δοκίμαζαν οι Καμαρά (33', 42') και Μουμίν (45'), σταματούσε στον Αναστασόπουλο. Το -πολύ ωραίο- πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε, με τις δύο ομάδες ισόπαλες, στο 1-1.

Ορεξάτες ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες. Στο 46', η κεφαλιά του Αγρίτη δεν αιφνιδίασε τον Μπλάζιτς, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Πασάς μπήκε στην περιοχή, σούταρε από πλάγια θέση, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Αναστασόπουλο.

Στην συνέχεια, η Κέρκυρα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ.

Στο 67', ο Αναστασόπουλος παραχώρησε κόρνερ σε κεφαλιά του Πασά, ενώ πέντε λεπτά μετά, ο γκολκίπερ της Κέρκυρας απέκρουσε την εκτέλεση έμμεσου φάουλ του Ντολεζάι, με τον Μουμίν να μην μπορεί στην επαναφορά να σκοράρει με το κεφάλι.

Στο 85', ο Μπάρκογλου, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, προσπάθησε να δώσει το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, αλλά αστόχησε. Η μεγαλύτερη φάση του δεύτερου μέρους έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Καμαρά πλάσαρε τον Μπλάζιτς, η μπάλα είχε πορεία προς το τέρμα, αλλά ο Αναστασιάδης την έσπρωξε στα δίχτυα, από θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή Κουκουλάκη. Ετσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα