Βλέπει Δόξα, περιμένει Μπρέσκα

Ικανοποίηση επικρατεί στον Αστέρα Τρίπολης για τους πολύτιμους βαθμούς, που αποκτήθηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, και πλέον η ομάδα της Αρκαδίας στρέφει το ενδιαφέρον της στο εξ αναβολής ματς με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη (25/1), εκεί που ο Σάκης Τσιώλης ελπίζει πως θα έχει διαθέσιμο τον Μάριο Μπρέσκα.

Οι αρκάδες θέλουν τρίποντο και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην προπόνηση της Κυριακής (22/1), οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα να κάνουν ένα μικρό

πρόγραμμα για χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν κανονικά προπόνηση και έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό με την ομάδα Νέων.

Μοναδικό πρόβλημα για τον έλληνα τεχνικό είναι ο Μάριο Μπρέσκα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει αν θα παίξει κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Στα θετικά η επιστροφή του Σάββα Τσαμπούρη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας και θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Τσιώλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα