Σενάρια Αντούχαρ, προς Μάλαγα ο Καμενί

Η απόκτηση τερματοφύλακα είναι το νούμερο ένα θέμα στην ερυθρόλευκη ατζέντα και σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο τον Ολυμπιακό ενδιαφέρει και ο Μαριάνο Αντούχαρ της Κατάνιας. Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τους ισπανούς, ο Κάρλος Καμενί φαίνεται πως θα καταλήξει στην Μάλαγα.

Ο Μαριάνο Αντούχαρ είναι το νέο πρόσωπο, που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο αργεντίνος

τερματοφύλακας, που έχει ιταλικό διαβατήριο είναι προς πώληση από την ομάδα της Σικελίας.

Ο 28χρονος άσος (1,94μ.) δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως είναι ο βασικός τερματοφύλακας και φέτος έχει 16 συμμετοχές στο Campionato.

Στην Κατάνια ανήκει από το 2009, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ουρακάν (2001-2005), Παλέρμο (2005/06 δανεικός) και Εστουντιάντες (2006-2009). Παράλληλα μετρά 8 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, αγωνιζόμενος στα δύο ματς του Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Παράλληλα, μία ανάσα από τη Μάλαγα απέχει σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Κάρλος Καμενί, που επίσης ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος γκολκίπερ όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Ο Καμερουνέζος διεθνής έπειτα από εφτά χρόνια παρουσίας στην Εσπανιόλ ετοιμάζεται να αλλάξει επαγγελματική στέγη, καθώς έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα της Καταλονίας.

Η Μάλαγα που θέλει να ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ προσφέρει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Αφρικανό, παρά την αγωνιστική απραξία του. Την ίδια στιγμή η Εσπανιόλ συναινεί στην αποχώρηση του, το συντομότερο δυνατό με τον Ολυμπιακό να παραμένει στο παιχνίδι.

Οι μάνατζερ του Καμενί έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις προκειμένου με την έλευση του νέου χρόνου, ο πελάτης τους να έχει αποχωρήσει από την Εσπανιόλ. Ο τεχνικός της Μάλαγα, Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Καμενί και πλέον αναμένεται η επόμενη κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα