Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Σόφτμπολ

11:39 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Την παραίτησή από τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Σόφτμπολ, υπέβαλλε ο Νικόλαος Πετρίδη, ο οποίος σε ανοιχτή επιστολή προς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

H επιστολή προς το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Σ.:

"Οταν ανέλαβα τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας του Softball, πρόθεσή μου ήταν να καταβάλω προσπάθεια για την διάσωση και ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Μετά από ένα χρόνο διαπιστώνω ότι παρά την καλή μου πρόθεση, όλα αυτά ήταν μάταια αφού

οι προσπάθειες για την εξεύρεση πόρων για την λειτουργία της ομοσπονδίας
απέβησαν άκαρπες, διότι ο μόνος τρόπος ήταν η χρηματοδότηση από την ΓΓΑ, η οποία το μόνο που εξασφάλιζε ήταν η πληρωμή των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας και μόνο (οι οποίοι με την σύμφωνη άποψη του κου Μπιτσαξή είναι υπερβολικός αριθμός αλλά δεν έχει λύση γι’αυτούς).

Από το Μάρτιο έχουμε παραδώσει στην ΓΓΑ τα χλοοκοπτικά μηχανήματα, που μας είχαν παραχωρηθεί από τον οργανισμό Αθήνα 2004, με αντάλλαγμα έκτακτη επιχορήγηση την οποία έχει υπογράψει ο κος Μπιτσαξής αλλά οι οικονομικές του υπηρεσίες την κρατούν στα συρτάρια τους γεγονός για το οποίο είναι ενήμερος ο κος Γενικός.

Επιθυμία μου ήταν ότι από τη θέση του Προέδρου να εργαστώ ουσιαστικά για την ανάπτυξη του αθλήματος και όχι να υπογράφω για την πληρωμή των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας.

Επειδή δεν επιθυμώ το όνομα μου να συνδυαστεί με την διάλυση του Softball στην Ελλάδα (ας αναλάβει αυτή την ευθύνη ο κος Μπιτσαξής) και η παρουσία μου να έχει μόνο λόγο σφραγίδας και τίτλο προέδρου με μεγάλη μου λύπη σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Η απόφαση μου αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη".

Keywords
Τυχαία Θέματα