Πρώτα ενθουσιασμός, μετά επιφυλάξεις

08:48 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο ενθουσιασμός στο άκουσμα του ονόματος του φερόμενου ως υποψήφιου επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλη Ξενιάδη, έχει δώσει τη θέση του στην... επιφύλαξη, όσον αφορά το ποιόν του έλληνα επιχειρηματία.

Ανήμερα των Φώτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διοίκησης της ΑΕΚ με τον Βασίλη Ξενιάδη,

όπως συμφωνήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον Σταύρο Αδαμίδη. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν και οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Ωστόσο, νέα ερωτηματικά προκύπτουν για τον 43χρονο, αφού όπως αναφέρει σε σημερινό (4/1) της δημοσιεύμα η SportDay, ο Βασίλης Ξενιάδης δεν φοίτησε στο State University of New York at Plattsburg, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Ο ίδιος πρόσφατα υποστήριξε ότι "είμαι ένας από τους τρεις ανθρώπους στον κόσμο που έχει διδακτορικό σε τραπεζικά και οικονομικά". Επίσης, ανέφερε πως έχει πάρει το PhD από ένα πανεπιστήμιο το οποίο δεν υπάρχει: το Hamilton University.

Ο Κόλιν Ριντ, πρόεδρος του τμήματος οικονομικών σπουδών του συγκεκριμένου πανεπιστημίου, τόνισε ότι: "Το πανεπιστήμιό μας δεν δίνει PhD. Δεν ξέρω αν έχει φοιτήσει ποτέ εδώ, ενώ η υπεύθυνη του γραφείου registrar του πανεπιστημίου, Ντενίζ Φίλο, μέσω της γραμματέως της, Εϊπριλ Γκονιέα, ενημέρωσε επισήμως πως "συγγνώμη, δεν έχουμε αρχείο που να δείχνει πως ο Βασίλειος Ξενιάδης φοίτησε σε αυτό το πανεπιστήμιο".

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι πλέον στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν με κάθε επιφύλαξη τον Βασίλη Ξενιάδη...

Keywords
Τυχαία Θέματα