Παράπονα για τη διαιτησία από Τεννέ

Σε λεπτομέρειες δεν θέλησε να μπει για "να μην έχουμε άλλα", όπως είπε, αλλά ο Μπάμπης Τεννές ξεκαθάρισε πως ο Παναιτωλικός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Παππά και των βοηθών του. Τόνισε ωστόσο πως είναι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες του, που έκαναν εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

"Ένας εξαιρετικός Παναιτωλικός, με εξαιρετική τακτική, πάθος και εξαιρετικά τρεξίματα, κατάφερε να

αποσυντονίσει τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πήρε το παιχνίδι. Το γιατί θα το συζητήσουμε αύριο, γιατί τώρα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Το μοναδικό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή επιτυχία την Τρίτη στον Ολυμπιακό", είπε αρχικά ο Τεννές.

Γιατί να μιλήσετε αύριο; Έχετε παράπονα για τη διαιτησία; "Είναι προφανές αυτό".

Δεν είστε σίγουροι για κάποιες φάσεις; "Εγώ είμαι σίγουρος, αλλά καλό είναι να έχω και την τηλεοπτική συμβουλή".

Για ποιο λόγο προχωρήσατε σε αυτές τις τρεις αλλαγές; "Καμία σχέση οι αλλαγές με την παρουσία των ποδοσφαιριστών. Οι αλλαγές έγιναν γιατί διέκρινα ότι δεν είχαμε τύχη".

Φεύγετε δυσαρεστημένος; "Ο Παναιτωλικός φεύγει πάρα πολύ δυσαρεστημένος. Μία εξαιρετική προσπάθεια, όπως σας είπα πριν, δεν είχε ανταπόκριση. Το γιατί δεν έχει να κάνει με την καλή απόδοση του αντιπάλου μας".

Σας ξαναρωτάμε ευθέως. Έχετε παράπονα από τη διαιτησία; "Εσείς μου κάνετε ευθέως την ερώτηση, αλλά αν απαντήσω ευθέως μπορεί να έχουμε άλλα. Σε τρία παιχνίδια παίζουμε με παίκτη λιγότερο. ’λλες φορές δικαιολογημένο, άλλες φορές όχι. Σε όλα τα παιχνίδια τα παιδιά προσπάθησαν. Οι συγκυρίες στη Θεσσαλονίκη από το 5ο λεπτό μείναμε με 10. Την περασμένη Κυριακή ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και σήμερα νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από αυτό το αποτέλεσμα που ήρθε".

Θεωρείτε ότι ο Παναιτωλικός θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον ΟΦΗ, αφού πέρασε έναν σκόπελο με τρία δύσκολα ματς; "Αυτό είναι σίγουρο. Ότι πρέπει με τις καλές εμφανίσεις και τις καλές αποδόσεις δεν κερδίζεις βαθμούς. Πρέπει να αρχίσουμε να προσθέτουμε βαθμούς στο σακούλι μας".

Τον Ολυμπιακό πώς τον περιμένατε; "Η ομάδα μας είχε μία πολύ καλή τακτική και αμυντική λειτουργία. Τον περίμενα πιο πιεστικό, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να ήταν λίγο κουρασμένος".

Keywords
Τυχαία Θέματα