Παράσχος: Μπορούσαμε να τον αγχώσουμε κι άλλο

Την πεποίθησή του πως ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να έχει αγχώσει περισσότερο τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής των βοιωτών, που έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, τόνισε πως η ομάδα του πλήρωσε κάθε λάθος, που έκανε, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Λεβαδειακός μπορεί να παραμείνει στη κατηγορία.

Μείνατε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδα σας και πώς είδατε τον Ολυμπιακό; "Γενικότερα, παρόλο που είχαμε πολλές αλλαγές στη σύνθεσή

μας, έμεινα ικανοποιημένος. Από τη στιγμή που χάνεις αυτές τις κραυγαλέες ευκαιρίες, δεν σκοράρεις και δεν αγχώνεις τον αντίπαλο, τότε θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Δεχτήκαμε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός δεν μας είχε δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Μειώσαμε το σκορ στην επανάληψη, αλλά δυστυχώς ίσως είναι και μία κακοτυχία για την ομάδα μου, γιατί οποιοδήποτε λάθος κάνουμε πίσω, δεχόμαστε και γκολ. Μετά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, και σήμερα δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, μπορούσαμε να τον αγχώσουμε. Εχει τις απεριόριστες δυνατότητες, πολύ καλό υλικό και θα βρει πάλι τον δρόμο του".

Από τη στιγμή που αναλάβατε την ομάδα, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια βλέπουμε μία βελτίωση. Πού πιστεύετε ότι μπορείτε να φτάσετε; Μπορείτε να δημιουργήσετε προβλήματα σε ομάδες της δυναμικότητας του Ολυμπιακού.

"Έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε βαθμούς. Ενισχυθήκαμε και με κάποιες μεταγραφές του Ιανουαρίου. Από εκεί και πέρα, αυτό που με προβληματίζει εμένα, γιατί μου συμβαίνει και πρώτη φορά στην καριέρα μου, είναι κατά πόσο μπορούμε να αντέξουμε αυτά τα συνεχόμενα ματς. Αν έχουμε την τύχη και την καλή φυσική κατάσταση και όχι τραυματισμούς, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι τεράστιο κατόρθωμα, αν μπορέσουμε να σωθούμε μέσα από αυτό το πρόγραμμα που έχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα